חוגגים גביע
לאחר בעיטות הכרעה בפנדלים מול פאב השייטים, קבוצת "פאפינו" זכתה בגביע ליגת "אשקלון ניוז" בכדורגל חופים לשנת 2007
קבוצת פאפינו, זכתה היום (שישי) בגביע "אשקלון ניוז" בכדורגל חופים לשנת 2007, לאחר דו קרב בעיטות הכרעה בפנדלים מול שחקני פאב השייטים.
ביומו האחרון והנועל את ליגת "אשקלון ניוז" בכדורגל חופים לשנת 2007, נערכו בחוף הים בבר כוכבא, משחקי חצי הגמר והגמר.
במשחק חצי הגמר הראשון, התמודדו לונה/כלה בקלאסיק מול פאפינו. במשחק מרתק בין הכתומים של הפאפינו לבין לונה/כלה בקלאסיק, שהתחזקה היום בשחקן רכש מיוחד, בדמותו של ח"כ גדעון סהר מהליכוד, לא הצליחה הקבוצה הסימפטית של אדם סדון ומישל בוסקילה לטפס מעל המשוכה הקשה של הפאפינו, שהביאו עמם גם השבוע את מלך השערים של הטורניר הראל מלכה, שכבש את השער היחיד במשחק והעלה את קבוצתו לגמר.
בחצי הגמר השני, התמודדו קבוצות אשקלון ניוז/דביר מוטורס מול פאב השייטים. אשקלון ניוז/דביר מוטורס שהגיעה עד לשלב חצי הגמר כשהיא ללא הפסד ועם מאזן של 5 ניצחונות ותיקו, לא הצליחה לשחזר את יכולתה מהמחזורים הקודמים והפסידה בתוצאה 0-3 לקבוצה המצויינת של פאב השייטים.
משחק הגמר
למשחק הגמר הגיעו 2 הקבוצות, פאפינו ופאב השייטים כשהן חדורות מוטיבציה ורצון עז לנצח כמעט בכל מחיר.
המתח הרב ששרר בטרם נשרקה שריקת הפתיחה למשחק הגמר, תורגםבמגרש, כאשר כל שריקה לעבירה, לוותה בלא מעט טענות ותלונות הדדיות של שתי הקבוצות.
בסיום המחצית הראשונה, הגיעו 2 הקבוצות למספר לא רב של הזדמנויות וירדו את המחצית הראשונה בתצואה 0-0.
המחצית השניה הייתה העתק מדויק למה שהתרחש במחצית הראשונה, מעט מאוד הזדמנויות ליד השערים ו 0-0 גם בסיום הזמן החוקי.
גם לאחר 3 דקות הארכה שהעניק שופט המשחק סידני נקש, לא הצליחו הקבוצות לקבוע הכרעה והן ניגשו לבעיטותהפנדלים.
את הבעיטה הראשונה לזכות פאפינו בעט עמי ג"רבי, מי ששימש כמעט בכל תפקיד (מאמן/שחקן/שוער) בקבוצת פאפינו. ג"רבי כבש את הראשון והעלה את קבוצתו ל-0-1.
לבעיטה השניה ניגש ליאור ז"אנו מפאב השייטים, שהחמיץ את הפנדל והותיר את התוצאה בעינה.
הראל מלכה, מי שכבש בחצי הגמר את השער ואת פסגת מלך השערים של הטורניר, ניגש לבעוט את הבעיטה השניה לזכות הפאפינו, כדור לא מדויק שבעט מלכה, החטיא את הרשתוהעניק הזדמנות פז לפאב השייטים לחזור לחיים.
אלירן ז"אנו, מפאב השייטים, אכן הצליח להפיח תקווה חדשה בקרב חבריו לקבוצה, כשכבש את הפנדל הרביעי והקנה שויון 1-1.
אסי בלדוסה, נותר לבועט האחרון בקבוצת פאפינו. כשעליו מוטלת אחריות רבה, מצליח בלדוסה, שחקנה לשעבר של הפועל אשקלון, לדייק בבעיטה ולהעלות את קבוצתו ל-1-2.
כשחבריו לקבוצת פאב השייטים מחזיקים לו אצבעות, בטרם יבעט את הבעיטה האחרונה והגורלית, מחטיא החלוץ הכשרוני שלומי כנפו, את הפנדל ומעניק את הגביע לכתומים מפאפינו.
דקות ארוכות של חגיגה, מלווה בשמפניות ובשירה, חגגה קבוצת פאפינו את הזכיה בתואר אלופת ליגת החופים לשנת 2007.
בטקס חלוקת הגביעים, המדליות, תעודות ההשתתפותוהשי לזוכים מתנת "טופמן", הוענק לקבוצת פאפינו, ע"י מנהל המחלקה לספורט שמעון בן דוד, גביע האליפות לעונת 2007.
קבוצת פאב השייטים זכתה בגביע המקום השני, כשבמקביל הוענקו גביעים גם לשופטי הטורניר ולשלושת מלכי השערים של הליגה: שלומי גואטה, ליאור ז"אנו והראל מלכה שזקפו לזכותם בפוטו פיניש, 6 כיבושים ותואר מלכות שערים משותף, לשלושה גם הוענק פרס (ג"ינס וחולצה) מתנת חנות הבגדים פאפינו.
רוצים לקבל את החדשות הכי חמות לפני כולם? הצטרפו עכשיו לערוץ הטלגרם של אשקלון ניוז וקבלו את כל העדכונים ראשונים!
תגובות