יש כבוד
רה"ע רוני מהצרי ערך קבלת פנים חגיגית לכבוד שחקני קבוצת הנוער של הפועל אשקלון, שעלו לליגה הלאומית בכדורגל. כצ"ופר להישג ירדו השחקנים לאילת
ראש עיריית אשקלון רוני מהצרי ערך קבלת פנים לשחקני קבוצת הנוער של הפועל אשקלון בכדורגל לרגל עלייתם לליגה הלאומית.
בקבלת הפנים השתתפו מחזיק תיק הספורט פרוספר וקנין, מנהל המחלקה לספורט, חברי ההנהלה, הצוות המקצועי ומשפחתו של דוד יונה ז"ל - המנהל המסור של הקבוצה שנהרג בתאונת הדרכים.
בתחילת העונה מנתה הקבוצה 24 שחקנים, ילדי שנת 1988 עד 1990, במהלך השנה נוספו לקבוצה חמישה שחקנים צעירים, בשל גיוסם של הבוגרים. לדברי הצוות המנהל את הקבוצה, פעולתם מעבר לעבודה בתחום הספורטיבי והאתלטי הוא גיבוש השחקנים ולהגברת המוטיבציה.
"בקבוצה ישנם הרבה שחקנים מוכשרים, שאם ימשיכו להתאמן, נכון להם עתיד בתחום. בקבוצה השנה ישנם הרבה שחקנים מצטיינים ואציין במיוחד את הקבוצתיות שלו כי זה מה שלמעשה הביא את האליפות ואת העלייה ההיסטורית". אמר ראש העיר רוני מהצרי.
יורדים לאילת
כצ"ופר על ההישג המדהים שרשמו העונה שחקני קבוצת הנוער של הפועל אשקלון, הוחלט להוציא את כל סגל הקבוצה לחופשה בת שלושה ימים באילת, שבמהלכה יערכו השחקנים משחק אימון מול הקבוצה הבוגרת של בני אילת.
תגובות